TS Belgium produceert maatwerk voor o.m. machinebouwers, constructeurs, installatiebedrijven, meubelindustrie en agricultuur. Met meer dan 30 jaar ervaring (15 jaar Arcelor & 15 jaar TS Belgium) is er een nauwe samenwerking ontstaan tussen ons en onze fabrikanten.

We bieden een constante technische steun aan onze klanten, volgen de productie stipt op, controleren met eigen mensen de kwaliteit van de goederen en verpakking en organiseren zelf alle transporten vanaf vertrek tot en met aankomst van de goederen in onze magazijnen in Pelt.

 

Het is ondenkbaar, om welke reden dan ook, dat u zonder voorraad valt. Daarom kunnen wij ervoor zorgen dat wij in ons magazijn steeds een veiligheidsvoorraad beschikbaar hebben. Deze voorraad kunnen wij zelf bij u leveren binnen de 24 uren of als het moet dezelfde dag nog (met onze eigen expresdienst).

Omdat we streven naar een langdurige relatie met onze klanten, zorgen wij ervoor dat nieuwe projecten steeds opstarten met de vergelijking/productie van een model. Dit steeds zonder verzendingskosten van en naar de fabrikant.

peter oversteyns
peter@tsbelgium.eu
Rene draslik
rene@tsbelgium.eu
Pieter Oversteyns
pieter@tsbelgium.eu
Robin draslik
robin@tsbelgium.eu

CONTACTINFORMATIE

tsbelgium.

Lieven Gevaertlaan 6

Industrieterrein Nolimpark

3900 Pelt

België

TEL  +32.11.66.17.60

FAX  +32.11.66.17.61

CONTACTEER ONS

© 2018 by tsbelgium. Proudly created with Wix.com