Voor één van onze klanten in de bouwsector, produceren wij PE deksels in verschillende diameters. Deze deksels dienen om een buis of mof tijdelijk af te sluiten en zo het leidingssysteem te beschermen tegen vocht en vuil.

PE speciedeksels

Ook voor de groothandelaar en plaatser van draadhekwerk produceren wij artikelen. Alle soorten beugels, voetplaten, muurlatten schetsplaten, etc. Dit steeds gecoat in de ral kleur naar wens, of indien nodig thermisch verzinkt + gecoat.

draadafsluitingen

Kapbeugels, knelringen, draadklemmen, zadelflensen, hoekstukken, hekvergrendelingen en nog veel meer. TS Belgium produceert en importeert aan hoge kwaliteit, thermisch verzinkt en steeds volgens uw  specificaties. 

pijpverbindingen en buisklemmen

TS Belgium is de Europese verdeler van het SUPA pipe support system. Deze moduleerbare constructie biedt tal van toepassingen in de ondersteuning van leidingen en buizen.

pipe support system

Voor een klant, actief in de serrebouw, produceren wij metalen frames op maat. Deze frames worden gebruikt voor de stockage en transport van aluminium profielen.

metalen frames

Scharnierhaken zijn één van onze specialiteiten. Zowel rond als vierkant, RVS of thermisch verzinkt, met nagel of houtdraadbout, wij kunnen het allemaal. Zowel standaardafmetingen als maatwerk.

scharnierhaken

Ook in de bed- en meubelindustrie zijn wij actief. Voor één van onze klanten produceren wij allerlei onderdelen voor de assemblage van boxsprings en lattenbodems. Tussenpoten, koppelpoten, geleiders en nog veel meer hulpstukken.

onderdelen boxsprings

Voor een producent van bouwmaterialen maken wij thermische onderbrekingen in kunststof. Deze worden gebruikt voor koudebruggen tot een minimum te reduceren.

thermische onderbrekingen

Wij produceren zowel roosterklemmen als werfhek klemmen van zeer hoge kwaliteit.

klemmen

Ook voor klanten in de verluchting en airco kunnen wij onderdelen produceren. Muurbeugels in inox zijn hier een voorbeeld van.

muurbeugels in inox

In de chemische- en voedingssector wordt meer en meer gebruik gemaakt van kunststof roosters. Wij zijn sterk in de productie van roosters in verschillende hoogtes, afmetingen en afwerkingen (concave & anti-slip).

kunststof roosters

Voor meerdere groothandelaren in de bouwsector produceren wij gietijzeren afvoerbuizen in verschillende lengtes en diameters.

gietijzeren afvoerbuizen

CONTACTINFORMATIE

tsbelgium.

Lieven Gevaertlaan 6

Industrieterrein Nolimpark

3900 Pelt

België

TEL  +32.11.66.17.60

FAX  +32.11.66.17.61

CONTACTEER ONS

© 2018 by tsbelgium. Proudly created with Wix.com